Terug

Bootcamp regulier | zandhove bos

Zondag 13/8 , 10:00 tot 11:00

Bootcamp & Fitness
De bootcampgroep verzamelt bij de fietsenstalling voor "Zorgspectrum Het Zand". Op het adres Hollewandsweg 17, 8014 BE Zwolle. 
Het Zandhove bos in Zwolle Zuid is een bosrijke locatie. De trainers van Buitensport Zwolle maken hier veel gebruik van het Zandhove bos, Ittersumerpark en speelplaatsen in de wijk.  
De Reguliere Bootcamp bij Zandhove is een echte aanrader voor buitensporters die graag fitness combineren met sporten in de natuur!
Over Bootcamp & Fitness

Bootcamp is buiten trainen zonder apparaten of materialen. Je grenzen verleggen, je kracht en uithoudingsvermogen vergroten onder leiding van een fanatieke trainer die je stimuleert om het beste uit jezelf te halen.


Door

Bart Eggink

Plaats

Toon in Google Maps
Deze activiteit is al geweest

9 plekken beschikbaar (van 14)


Kosten Eenmalig: 7,20 EUR
Waardering
Plaats Hollewandsweg 17, 8014BE, Zwolle, Netherlands
Door Bart Eggink, Buitensport Zwolle

Over Buitensport Zwolle


Buitensport Zwolle

Wil je graag fitter worden, afvallen, conditie opbouwen of meer kracht? Met welk doel je ook sport; bij Buitensport Zwolle kun je instappen op ieder niveau. Je volgt bij ons professionele trainingen die passen bij jouw conditieniveau en agenda. We bieden op meerdere dagen en locaties in Zwolle trainingen aan. Allemaal te volgen met 1 abonnement of strippenkaart. Elke trainer laat jou je grenzen verleggen, zodat jij je doel bereikt. Naast ons fitnessaanbod organiseren we regelmatig events zoals, de 'Friday Night SUP', 'Adventure Race' of een 'Bootcamp Special' waar jij als lid met korting aan kan deelnemen! Buitensport Zwolle heeft een blokhut op de Agnietenplas in Zwolle. Dit is sinds 2014 onze vaste locatie voor groepsuitjes, maar ook worden hier trainingen en events georganiseerd.
Ga naar de profielpagina

Meer weten? Stel hieronder je vraag en je krijgt snel antwoord.


Ik wil..Om Out2Move goed te laten werken, maken we gebruik van cookies. Lees hier meer over ons privacy beleid      Ok