Terug

Outdoornl adventure run grote wielen 2017

Hele dag / Geen tijdstip

Cross- en Trailrunning
De OutdoorNL Adventure Run is een unieke race! Een Adventure Run uit de serie, is een verfrissend, laagdrempelig én tegelijk super uitdagend outdoor-sport-evenement. Het is een gebalanceerde mix tussen een trailrun, survivalrun en een expeditie Robinson aflevering vol avontuurlijke uitdagingen; door OutdoorNL georganiseerd in samenwerking met locale ondernemers. Binnen 2 uur verdien je zo veel mogelijk punten door de opdrachten uit te voeren die jou het beste liggen. Het parcours van ongeveer 7 km lang is voor iedereen binnen de tijd af te leggen, maar het maximaal aantal punten is binnen die tijd door niemand te halen. Het is een tactisch spel waarbij keuzes maken in een race tegen de klok en fysieke inspanning je uitdagen tot het uiterste te gaan. Voorpret gegarandeerd wanneer we de route publiceren en jij en je run-maatje jullie eigen tactiek kunnen voorbereiden!nHet koppel dat de meeste uitdagings-punten verzameld in de beschikbare tijd, en dit het snelste volbrengt, wint!


Over Cross- en Trailrunning

Trailrunning is hardlopen in de natuur, vaak op smalle en lastig begaanbare paadjes. De nadruk ligt meer op het ervaren van de omgeving en jezelf uitdagen dan op steeds snellere tijden. Bij crossrunning gaat de route langs hindernissen en obstakels, waardoor het sporten nog uitdagender wordt.


Plaats

Toon in Google Maps
Deze activiteit is al geweest

Kosten Eenmalig: 79,00 EUR
Waardering
Plaats Bûtlan 1, 8926XH, Leeuwarden, Netherlands
Door OutdoorNL Bootcamp

Over OutdoorNL Bootcamp


OutdoorNL Bootcamp

OutdoorNL is jouw startpunt voor avontuur in Noord Nederland. Met veel passie organiseren we avontuurlijke groepsarrangementen en veelzijdige bootcamp training. Met veel precisie en voor jou op maat organiseren onze trainers iedere training weer tot een super gezonde trainingsprikkel. Kun jij 2 minuten hardlopen en wil je jouw grenzen in de buitenlucht verleggen naar een gezond en fit lichaam? Probeer dan de OutdoorNL bootcamps!
Ga naar de profielpagina

Om Out2Move goed te laten werken, maken we gebruik van cookies. Lees hier meer over ons privacy beleid      Ok