Terug

Circuittraining

Zaterdag 18/2 , 08:00 tot 08:45

Bootcamp & Fitness
De circuittrainingen zijn lessen die bestaan uit een 3 blokken te weten warming up, krachttraining (spier verstevigende oefeningen) en een circuittraining. 
Het laatste onderdeel is wat onze lessen uniek en leuk maakt, deze zijn elke dag anders. Bij deze lessen maken we gebruik van oefeningen waar we gewichten bij nodig hebben, maar ook kettlebells, battle ropes, zandzakken, fitness ballen maar ook je eigen lichaamsgewicht.
De circuittraining vindt plaats in het sportcentrum van Papendrecht op de eerste verdieping in de personal training gym van Bewust-Fit

Over Bootcamp & Fitness

Bootcamp is buiten trainen zonder apparaten of materialen. Je grenzen verleggen, je kracht en uithoudingsvermogen vergroten onder leiding van een fanatieke trainer die je stimuleert om het beste uit jezelf te halen.


Door

Jan-Willem Den Hollander

Plaats

Toon in Google Maps
Deze activiteit is al geweest

4 plekken beschikbaar (van 12)


Kosten Eenmalig: 10,00 EUR
Waardering
Plaats Burgemeester keijzerweg 110, 3353CV, Papendrecht, Netherlands
Door Jan-Willem Den Hollander, Bewust Fit Personal Training

Over Bewust Fit Personal Training


Bewust Fit Personal Training

Bewust Fit is een personal training en bootcamp gym gevestigd in het sportcentrum van Papendrecht. Van daaruit organiseren wij verschillende groepslessen zowel indoor als outdoor waaronder circuittraining, fight camp en bootcamp training. Naast de verschillende groepslessen begeleiden wij in de gym deelnemers 1 op 1 (personal training) richting hun gewenste doel met training en voeding coaching.
Ga naar de profielpagina

Meer weten? Stel hieronder je vraag en je krijgt snel antwoord.


Ik wil..Om Out2Move goed te laten werken, maken we gebruik van cookies. Lees hier meer over ons privacy beleid      Ok